• Hoofdgerechten

    Vlees

    • Varkenshaasje met dragonsaus, graanmosterd of kerrie
    • Iberisch varkenshaasje met primeur groentjes en chorizopuree
    • Osso bucco Milanese met pasta en pesto of lookroom
    • Kalfslapje op Italiaanse wijze met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes en pasta
    • Kalfsmedaillon met primeur groentjes
    • Kalfsmedaillon Rossini met ganzenlever en primeur groentjes
    • Kalf Rossini
    • Gelakte kip in hofmeestersaus
    • Kalfsblanquette
    • Lamskroontje met primeur of zuiderse groentjes
    • Lamsfilet met gecitroneerde tijm

    Vis

    • Konings brasem met venkel
    • Zalmfilet Florentijns met mosterdsaus
    • Rog vleugel met boter en kappertjes
    • Filet van baars op zuiderse wijze
    • Kabeljauwhaasje met  fijne groentjes
    • Filet van Griet op Thaise wijze
    • Tongrolletjes Oostendse wijze (3 stuks)
    • Staartvis in preiroomsaus
    • Kabeljauw Cordonbleu op Italiaanse wijze
    • Inktvis met coulis van pepers en tomaat

     

    Diverse

    • Bolognaise saus
    • Balletjes in tomatensaus
    • Lasagne bolognaise
    • Macaroni kaas ham
    • Cannelloni vlees
    • Witloof gegratineerd kaas en ham
    • Aardappel gehaktschotel (Hachis parmentier)
    • Cocq au vin (haantje in rode wijnsaus)

    Andere specialiteiten (min. 4 personen)

    • Paella (lente – zomer)
    • Bouillabaisse
    • Paling in het groen
    • Kalfstong in Madeirasaus
    • Kalfsniertjes op wijze van Dijon
    • Lamsstoofpotje (navarin)
    • Stoofvlees
    • Zuurkool met garnering (seizoen)
    • Raclette kaas- en vleesschotel (seizoen)