Home
Menu
Aanbod naar bedrijven
Partners
Contact
FB
NL
FR
Hoofdgerechten
Vlees
Varkenshaasje met dragonsaus, graanmosterd of kerrie
Iberisch varkenshaasje met primeur groentjes en chorizopuree
Osso bucco Milanese met pasta en pesto of lookroom
Kalfslapje op Italiaanse wijze met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes en pasta
Kalfsmedaillon met primeur groentjes
Kalfsmedaillon Rossini met ganzenlever en primeur groentjes
Kalf Rossini
Gelakte kip in hofmeestersaus
Kalfsblanquette
Lamskroontje met primeur of zuiderse groentjes
Lamsfilet met gecitroneerde tijm
Vis
Konings brasem met venkel
Zalmfilet Florentijns met mosterdsaus
Rog vleugel met boter en kappertjes
Filet van baars op zuiderse wijze
Kabeljauwhaasje met fijne groentjes
Filet van Griet op Thaise wijze
Tongrolletjes Oostendse wijze (3 stuks)
Staartvis in preiroomsaus
Kabeljauw Cordonbleu op Italiaanse wijze
Inktvis met coulis van pepers en tomaat
Diverse
Bolognaise saus
Balletjes in tomatensaus
Lasagne bolognaise
Macaroni kaas ham
Cannelloni vlees
Witloof gegratineerd kaas en ham
Aardappel gehaktschotel (Hachis parmentier)
Cocq au vin (haantje in rode wijnsaus)
Andere specialiteiten (min. 4 personen)
Paella (lente – zomer)
Bouillabaisse
Paling in het groen
Kalfstong in Madeirasaus
Kalfsniertjes op wijze van Dijon
Lamsstoofpotje (navarin)
Stoofvlees
Zuurkool met garnering (seizoen)
Raclette kaas- en vleesschotel (seizoen)